Hej trädgårdsvän!

Så här på sensommaren njuter vi lite extra av alla blommor vi har omkring oss.

Grönsakerna vi odlat under året känns som en rikedom när vi dukar fram våra måltider.

Varken vi vill eller ej så knackar hösten strax på dörren. Vi ställer undan gräsklipparen och trädgårdsverktygen.

Trädgårdsdrömmar och planer börjar ta form, längtan till våren har börjat.

Trädgårdsåret är dock inte slut, det finns mycket roligt att göra i trädgården och på balkongen. Blomsterlökar och vitlöken ska ner i jorden.

Vi föreslår att du planterar en kruka med blomsterlökar för en tidig blomning. När våren är här, ställer du krukan utanför din ytterdörr och den får bli en ”Välkommenhemkruka”.

Nu sitter du med ett rykande färskt höstprogram, och vi hoppas att du hittar något som intresserar dig.

Uppdatera dig gärna här på hemsidan inför våra programpunkter.

Tänk på att hålla avstånd vid samtliga aktiviteter ni besöker!

Varmt välkomna till en höst med oss!

PS. Du ska veta, att det är du som gör föreningen till vad den är genom att åka med på våra resor och delta i våra aktiviteter!

Senaste kommentaren

14.09 | 14:11

Hej Lars-Owe, nej vi har inte kvar musteriet, men du kan kontakta Alvar & Ivar på Kalvhagen och
Orust Äpple & Musteri, Ellös, Orust Musteri utanför Ellös . Gå in under fliken Rabatter för mer info.

12.09 | 12:04

Har ni kvar musteriet ännu eller har det tagits över av någon annan?
Ni mustade åt mig 2020 och jag var också medlem då. Har inte hört av er sedan det inställda årsmötet 2021.

01.07 | 12:15

STORT TACK för den fina trädgårdsskylten som nu står på plats inför sommarens trädgårdsvisningar.
Glad sommar!

07.05 | 14:33

Enskild medlem 150 kr, familj 200 kr.
Skriv avsändare, adress, mailadress, telefonnummer!
Betala till bg-nummer 5575-7512. Välkomna!

Dela den här sidan